MANGE MULIGHETER PÅ SYKKELSykkel kan leies på Promenaden (både uten og med motor).

                           

                                  Ta en rundtur med sykkel


I lommebrosjyren for BAŠKA VODA, vil dere finne flere sykkelruter. Sykler kan leies flere steder.  Jeg anbefaler å sykle langs stranden - både syd og nord for BAŠKA VODA, men IKKE i høysesongen.

I BRELA er gang/sykkelveien langs stranden noe trang og med mange turister (tett bebyggelse og flere hoteller).  Et sted må sykkelen bæres.  Alternativet er å sykle veien mellom BRELA og BAŠKA VODA.

Sydover i retning mot PROMAJNA (og MAKARSKA) er gang/sykkelveien langs stranden bredere fordi det er flatere og liten eller ingen bebyggelse.  Mellom Promajna og Makarska må sykkelen imidlertid trilles/bæres et kort stykke.

Jeg ville også ha tatt turen opp til den lille landsbyen BAST – like under fjellet og sykle nordover (i høyden) via TUPICI retning mot BRELA.  På denne veien ligger "PANORAMA".  Denne restauranten er en ”Konoba” (betyr en gammel restaurant med utegrill) som absolutt er verdt et besøk.  Å se solnedgangen herfra er er kort og godt fe-no-mi-nalDere kan evt. ringe restauranten og be om å bli kjørt til og fra.

 


Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE