TOPPLEILIGHET TIL LEIE


Leiligheten ligger i toppetasjen (4. etg. - øverst, midt på bildet) i en betongbygning, bare noen hundre meter fra havet, stranden og Baska Voda sentrum. Bygningen er vendt mot vest, har ingen gjenboere og gir en ubegrenset utsikt mot byen, sjøen og solen (som bilder vil vise).

Leiligheten har en åpen løsning (gulv i eikestaver) med kjøkken, spisegruppe og sovesofagruppe (soveplass for to), et flislagt vask/WC/dusjrom, samt et stort soverom (med bl.a. dobbelseng, mye skapplass, skrivebord, m.m.) i en 5. etg. med takvindu. I tillegg til boligarealet er det en terrasse på ca. 11 kvm - med utemøbler og markiser. 

Leiligheten har alt nødvendig utstyr for inntil fire personer; inkl. sengetøy, håndklær (ikke badehåndkle!), oppvaskmaskin, vaskemaskin, kjøleskap m/fryseboks, keramisk ovnsplate, microbølgeovn, air-condition i begge etasjene, flyttbar vifte, TV, DVD-spiller, Micro HiFi-system, WiFi og en blekkskriver.

En sammenleggbar voksenseng og en babyseng er også tilgjengelig.   Garasjeplass kan etter avtale disponeres i låst sokkeletasje - en STOR FORDEL I DEN VARMESTE PERIODEN.

Du vil bli møtt ved ankomst og ved avreise av stedlig representant som snakker engelsk.  Obligatorisk profesjonell vask etter leieperioden (betales kontant).  En lokal turistskatt  er bakt inn i leieprisen (se egen side om priser).

Leiligheten er kvalitetssikret og godkjent for utleie av kroatiske myndigheter.


AVSTANDER FRA LEILIGHETEN


- strand: 450 meter

- bysentrum: 600 meter

- restaurant: 400 meter

- matbutikk:  20 meter

- offentlig legekontor:  250 meter

- bussholdeplass:  150 meterHei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE