Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Inger og Einar, 20. nov, 2011
11. - 18.6. 2011

Tusen takk for et kjempefint opphold i en usedvanlig koselig og praktisk leilighet. Vi har hatt en flott uke her med temperatur fra 24º til 30º og minst 20º i vannet. Mest sol, litt lett overskyet og en kraftig regnbyge mens vi spiste lunsj i Makarska. Vi har hatt morgenbad før frokost flere dager – deilig. Hva vi ellers har gjort? Jo:

Søndag: Fottur fra leiligheten til TOPICI, videre rett oppover og bort til BAST. Anbefales.

Mandag: Tok bilen til TROGIR som hadde en utrolig sjarmerende gamleby. Derfra til Split og så på Diokletians palass. Han var nok litt stormannsgal. Spiste lunsj i palasset.

Tirsdag: Sykkeltur til Makarska hvor det sprutregnet mens vi spiste lunsj, men vi ble ikke våte.

Onsdag: Biltur til BIOKOVO-fjellene og gikk den siste biten (200 høydemetre rett opp) til SV. JURE som er 1762 m.o.h. Dette kan anbefales ennå mer. I hvert fall hvis du ikke er redd for å kjøre bil på den smale veien med høye stup.

Torsdag: Biltur til Makarska og gikk rundt der et par timer og ble kjent.

Fredag: Ny fottur fra leiligheten, men nå rett opp til BAST. Så på de to kirkene og gikk på flere veier innimellom bebyggelsen, anbefales sterkt. Hjemturen gikk bortom TOPICI som også er veldig koselig. Det anbefales å ha med en liten matpakke og en stor flaske vann, for det er ingen ting å få kjøpt.
Ved siden av dette har vi vært flere timer på stranden hver dag, og spist mange gode måltider på forskjellige restauranter – ”KING” vant!!

Det eneste har manglet er et slag bridge. – Kanskje det blir neste gang?

Takk for oss!
Inger og Einar


Skrevet av Åse Kristin og Bård, 22. nov, 2010
Vi hadde to fantastiske uker i Baska Voda i juli 2010. Ferien ble akkurat som vi hadde håpet på. Late dager i solen, bading, strandbar (anbefaler "Oseka" bar, se bildet), god mat og drikke. Leiligheten er trivelig og praktisk. Fantastisk utsikt utover havet. Deilig å nyte både morgen og kveld på terrassen. Praktisk med oppvaskmaskin og vaskemaskin. Vi har vært trofaste mot stranda. Hatt et par turer til Makarska. En koselig by med flott havn som er verdt et besøk. Dette er første gang vi har vært i Kroatia, men det blir ikke den siste. Lokalbefolkningen er hyggelige og hjelpsomme - og ikke for påtrengende. Vi har selvfølgelig testet ut "Tamarillo", "King", Spa ("Horizont") og vannscooter. Alt anbefales! Takk for minnerike feriedager. Åse Kristin og Bård m/fam


Skrevet av Frode Dalsvåg, 25. sep, 2010
Det er ganske nøyaktig ett år siden vi skrev i denne gjestebok, og lovet da at vi skulle komme tilbake til denne flotte leiligheten og dette flotte ferielandet.
Løftet er herved innfridd

Innimellom det gode slaraffenlivet på stranda har vi rukket litt av hvert. Bilturen til Mostar ble et møte med et nytt land for oss. I Medugorje, en liten by i Hercegovina, kunne vi overvære en del av en katolsk messe. Hit valfarter pilgrimer fra hele verden i håp om å få se Jomfru Maria. Messen var en veldig spesiell og litt sterk opplevelse Så skulle vi være troende så ville kanskje valgt å være katolikker...

Vi har fartet rundt i to uker, til havs og til lands. Med sykkel, bil, båt og våre egne føtter. Turen til Brac var flott, kanskje burde vi overnattet der ute for å kjenne mer på denne øya. Vi har vært på vinsmaking og inntatt fenomenal god lokal lunch hos en vinbonde opp i fjellet over Tucepi. Syklet til Makarska for å spise sein frokost. Slentret langs havet til Brela. Hatt mange gode måltider, med utsøkt vin til. Og kost oss på terassen, latt sola få forsvinne i Adriaterhavet, latt dag bli til natt.

Kort sagt; vi har hatt det supert her på vår ferie. Baska Voda er en flott ferieplass, og et supert utgangspunkt for å gjøre litt mer enn bare sole seg. Vi kommer nok igjen enda en gang, - for å se om landet og menneskene har endret seg.

Og denne leiligheten, ja vi finner nok ingen bedre her i BV. Takk for oss !

Hilsen Frode og Arnhild


E-post:
Skrevet av Frode Dalsvåg, 5. okt, 2009
Vi hadde ei fantastisk uke i Baška Voda mot slutten av september. Bedre avslutning på vår bryllupsreise kunne vi ikke fått. Gjett om vi skal tilbake neste år? Da skal vi kikke nærmere på Kroatia, både til vanns og til lands.
For Kroatia, det blir vårt nye ferieland....
Suveren leilighet du har, Bjørn, du vil høre fra oss igjen!
Men vi har anbefalt leiligheten din til alle vi kjenner, så kanskje får vi ikke plass....


E-post:
Skrevet av Vidar Nilsen, 30. jul, 2009
Hei å hå!
Flott og informativ hjemmeside. Vi skal en tur til Makarska først i august. Derfor satt jeg å rota litt på nettet og fant siden din. Vi gleder oss.
Mvh V.N


E-post:
Skrevet av Liv Unni, 10. jul, 2009
Hei Bjørn
Tusen takk for postkortet! Kjempefin hjemmeside. Har tipset mine venner om stedet: Kanskje neste tur går til Kroatia?
Fortsatt god sommer.
Klem fra Liv Unni


E-post:
Skrevet av Hans Magnus, 9. jul, 2009
Hei BS
Her har du gjort et flott arbeid. Setter pris på at du sendte meg et postkort. Det gav meg anledning til å gratulere deg med hjemmesiden og takke for at du husket også meg.
Når jeg en gang "får hodet over vannet" i f t andre saker som skal ivaretas, så er forslaget ditt om å følge på med min egen hjemmeside et godt forslag.
Fortsatt god sommer BS.


E-post:
Skrevet av Kirsten , 8. jul, 2009
Hei Bjørn!
Dette var en super hjemmeside. Koste meg veldig med å lese på den, både med info om stedet og leiligheten men også humorinnslagene. Ha en flott sommer! Klem Kirsten


Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE